Jochem Boxem Photography

Trouwen

Zodat jullie herinneren hoe jullie dag voelde

Mijn aanpak

Jullie mooiste dag is er voor mij eentje waar alles natuurlijk gebeurd! Je trouwt omdat je van elkaar houdt. Met alle emoties en bijzondere momenten wat dat met zich mee brengt. Ik zal jullie niet de hele dag sturen. Voor het grootste gedeelte ben ik op de achtergrond bezig deze mooie dag vast te leggen. Met hier en daar een aanwijzing zorg ik er voor dat jullie in het goede licht staan en alles zo mooi mogelijk uitkomt.

Fotografie is een manier van voelen, van aanraken, van liefhebben. Wat je op film hebt vastgelegd, is voor altijd vastgelegd… Het herinnert zich kleine dingen, lang nadat je alles vergeten bent. Ik wil graag dat jullie je liefde laat zien. Zodat jullie je niet alleen herinneren hoe de dag eruit zag, maar hoe hij voelde!

Jullie investering

Zij gingen jullie voor

Fotoshoot Kasteel Ruurlo

Zonder enige twijfel kozen wij voor Jochem

Jochem is op de eerste plaats een zeer vriendelijke, enthousiaste en meedenkende fotograaf en jongeman. Dit maakte de kennismaking bij de Oranjerie in Ruurlo direct vertrouwd. Met passie deelde hij zijn ideeën en voorgaande ervaringen. Dacht mee met onze wensen en behoeften. Zonder enig twijfel kozen wij Jochem als onze huwelijksfotograaf.

Ralph & Benjamin

Jochem ziet alles, is overal maar is tegelijkertijd ook onzichtbaar

Afgelopen zaterdag is Jochem op onze bruiloft geweest als fotograaf van ons feest in de avond en hier hebben we geen seconden spijt van gehad! Jochem is een lieve, leuke en spontane jongen die zijn werk enorm serieus neemt en erg professioneel is. Enkele dagen nu na de bruiloft al een kleine preview ontvangen en wauw: ons goede gevoel bij Jochem is bevestigd! Hij ziet alles, is overal maar is tegelijkertijd ook onzichtbaar. Niets anders dan lof voor hem!

Jeffrey & Elise

Jochem heeft zijn hart op de goede plek. Wij hadden geen andere fotograaf willen hebben

Afgelopen vrijdag heeft Jochem onze bruiloft gefotografeerd. Jochem doet er alles aan zodat elk moment, elke lach en elk gesprek op de foto komt. Jochem heeft zijn hart op de goede plek. Wij hadden geen andere fotograaf willen hebben. 🥰

Luuk & Mandy

Hij zorgt dat jij je zo comfortabel mogelijk voelt

Jochem is erg gepassioneerd over wat die doet. Hij is gezellig tijdens de shoot en geeft goede aanwijzingen over hoe jij je zo comfortabel mogelijk voelt tijdens de shoot!

Lisette

Jochems aanwezigheid op onze bruiloft was precies zoals wij dat graag wilden

Jochem heeft vele mooie foto’s heeft gemaakt, terwijl we weinig van zijn aanwezigheid gemerkt hebben. Precies zoals wij dat graag wilden. We kregen al heel snel een sneak preview te zien en kon het nagenieten met de foto’s beginnen. De communicatie verliep heel snel en soepel en Jochem is een fijn persoon om mee samen te werken en wij raden Jochem zeker aan!

Chantal & Marjolein

Jochem is professioneel en persoonlijk

Fijne fotoshoot, blij met het resultaat! Jochem is professioneel en persoonlijk. Goed contact gehad!

Carolien

Elke keer beleven we de dag weer helemaal opnieuw bij het terug kijken van de foto’s

Super fijne fotograaf voor onze trouwdag, Jochem was overal! Hij heeft zo veel emoties, momenten en liefde vast weten te leggen in de foto’s. Hij is een super goede fotograaf en heeft onze dag ontzettend goed vastgelegd en meegedacht. Elke keer beleven we de dag weer helemaal opnieuw bij het terug kijken van de foto’s 👏🏻

Thesca & Michiel

Jochem maakt echt prachtige foto's!

Jochem is echt een aanrader. Wij zijn zo ontzettend blij dat wij Jochem hebben leren kennen, en onze shoots bij hem hebben laten doen. Hij maakt echt prachtige foto’s, en zelfs van een 1 jarige met weinig geduld, dus dat zegt genoeg! Echt een topper! Wij plannen zeker meer shoots. ❤️

Dian & Justin

Jochem legt gevoel in zijn foto's en zorgt voor een ontspannen sfeer!

We hebben met Jochem een hele leuke fotoshoot gehad met geweldige foto’s als resultaat Hij legt gevoel in zijn foto’s! Een prachtige buiten locatie uitgezocht, met steeds leuke plekjes waar hij met het licht en de omgeving kon spelen. Hij zorg voor een ontspannende sfeer en neemt de tijd met de kinderen. Echt een aanrader!

Claudia

Bruiloften contactformulier

Ik leer jullie graag beter kennen! Neem contact met mij op via het volgende contactformulier. Ik stuur jullie dan een brochure op waarin alles nog veel uitgebreider en nog eensduidelijk staat vermeld.

Ben je helemaal overtuigd of heb je juist nog vragen? Ik nodig jullie maar al te graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Geen poespas, maar lekker to the point, elkaar leren kennen en jullie bijzondere dag doorspreken! Na het kennismakingsgesprek stel ik een gerichte offerte voor jullie op en zet ik jullie dag in optie. Twee weken voor de bruiloft spreken we nog een keertje af om alles tot in de puntjes nogmaals door te nemen.

Natuurlijk app ik jullie tussendoor regelmatig, want ik ben erg nieuwsgierig naar alles wat jullie tussentijds al aan het plannen zijn!

  Bekijk de slideshow van T & M

  F.A.Q.

  Je laat jezelf niet dagelijks fotograferen, dus ik snap dat je vast veel vragen zult hebben. Hoe kunnen we jouw boeken, hoe krijg ik mijn foto’s en een heleboel meer. Hier vind jij hopelijk het antwoord op deze vragen.

  Hoe is het om onze foto’s door jou te laten maken?
  Mijn grootste inspiratiebron zijn de mensen met wie ik werk. Ik wil dat onze fotoshoot voelt alsof we met een oude vriend afspreken. Mijn doel is om een ruimte te creëren waar jullie je helemaal vrij voelen om jezelf te zijn en waar we samen foto’s kunnen maken om jullie te helpen herinneren hoe het allemaal voelde.

  Ik beloof dat er niet zoiets bestaat als te awkward zijn! Ik bied jullie aanwijzingen en opdrachtjes om jullie aan het praten te krijgen en gewoon van het moment te laten genieten. Ik ben ook niet bang om een beetje raar te doen en te experimenteren – ik brainstorm graag met jullie over ideeën en omarm alles wat op ons pad komt.
  Wat voor producten ontvangen wij allemaal?

  Je ontvangt de foto’s die ik zorgvuldig heb geselecteerd, bewerkt en afgewerkt (Afhankelijk van het gekozen pakket). De foto’s worden op afdrukformaat gemaakt, dus je kunt de foto’s zo vaak afdrukken als je wil. Ze worden ook verkleind voor social media en e-mail. Je kunt je foto’s dus meteen delen zodra je ze hebt.

   

  Als je een album hebt besteld, werk ik met je samen om ervoor te zorgen dat het precies is zoals jij het wilt. Het kan al klaar zijn enkele weken nadat je je foto’s hebt ontvangen.

  Wat gebeurd er na de bruiloft?

  Na de bruiloft maak ik een back-up van al jullie foto’s op meerdere locaties. Binnen een paar dagen na de bruiloft stuur ik een sneak peeks galerij. In de weken daarna ga ik door alle RAW-foto’s, selecteer de beste en bewerk ze. Ik heb geen limiet aan het aantal foto’s dat ik bewerk, ik voeg alles toe wat ik nodig heb om jullie verhaal te vertellen. Nadat ik klaar ben met bewerken stuur ik jullie een link naar de volledige galerij. 

  De doorlooptijd van de uiteindelijke galerij is 4-6 weken. Het zijn jullie foto’s, dus ik reken geen extra kosten voor afdrukrechten, alles is inbegrepen in je pakket.

  Hoe omschrijf jij jouw editingstijl?

  Iedere fotograaf heeft zo zijn unieke stijl. Ik houdt van tijdloze foto’s die over decennia nog modern aanvoelen. In iedere foto streef ik naar een evenwicht tussen de van nature aanwezige kleuren en een fine-art randje. Diepe donkere kleuren, maar toch evenwichtig met de lichte partijen. 

   

  Is dit zo wat duidelijker? Een fotografische stijl zit vol met nuances die van tijd tot tijd zullen verschillen. Kijk eens rustig door mijn portfolio, dan krijg je het beste beeld van mijn editstijl!

  Kunnen wij de onbewerkte foto's krijgen?

  Veel van de magie gebeurt tijdens het bewerken, daarom geef ik de RAW foto’s niet vrij. Dat gezegd hebbende, ik doe mijn best om alle belangrijkste momenten (groot en klein) van de dag op te nemen, en als ik iets gemist heb, aarzel dan niet om contact op te nemen.

  Hoe kunnen wij jou boeken als fotograaf?

  Als je klaar bent om te boeken, vul dan het contactformulier in en we gaan alles regelen! Je mag mijn natuurlijk ook een appje sturen! Ik jullie graag beter kennen en wil graag weten wat je van plan bent. Ik neem binnen 24-48 uur contact met je op via e-mail of whatsapp en dan gaan we vanaf daar verder.

  Moet alle communicatie via e-mail?

  Natuurlijk niet! Om heel eerlijk te zijn, vind ik WhatsApp een stuk fijner! En iedereen die ik heb gefotografeerd ook. Mail gebruik ik alleen voor de echt zakelijke afspraken en bevestigingen. App mij gerust! Het komt niet binnen op een werktelefoon die ergens achter in de kast ligt, maar gewoon op mijn privé-telefoon. Lekker korte lijntjes dus! Je kunt mij altijd bereiken op 06 – 43479580!

  Op jullie trouwdag

  01

  In de aanloop naar jullie dag houden we contact! Zo zijn wij er zeker van dat ik alles vastleg zoals jullie het willen! Plus, we kunnen de verschillende dingen afstemmen en zorgen dat we niets over het hoofd zien.

  02

  Ik kom altijd wat eerder om alles rustig uit te pakken, iedereen te begroeten en een kopje koffie te drinken voor ik begin met fotograferen. Ik wil er zeker van zijn dat iedereen (vooral jullie) zich 100% op zijn gemak voelen en super enthousiast zijn voor deze bijzondere dag!

  03

  Gedurende je hele dag, zal ik er alles aan doen om er zeker van te zijn dat ik elk kostbaar moment vang, inclusief momenten die ongezien bleven.

  04

  Ik ben een fly-on-the-wall op de momenten die intiem en belangrijk voor jullie zijn, maar soms ook eventjes de schoolmeester die iedereen bij elkaar roept voor de groepsfoto of dat ik op de achtergrond rondsluip en alle natuurlijke, spontane momenten vastleg.

  Jochem je bent geweldig!! We hebben genoten van je enthousiasme en manier van werken. Niks was je te gek! Ontzettend dankjewel!!

  Jochem je bent geweldig!! We hebben genoten van je enthousiasme en manier van werken. Niks was je te gek! Ontzettend dankjewel!!

  – Chantal & Marjolein

  Oh waauw wat een prachtige foto’s! Echt heel mooi💖💖 Die detail foto’s ook van onze accessoires kunnen zo in een magazine!

  Oh waauw wat een prachtige foto’s! Echt heel mooi💖💖 Die detail foto’s ook van onze accessoires kunnen zo in een magazine!

  – Thesca & Michiel

  Wat een mooie foto's! We zijn er stil van dat dit onze dag was! En dat dit gister was!!! Echt hele mooie beelden. Heel fris, levend, echt, romantisch en sprookjesachtig!

  Wat een mooie foto's! We zijn er stil van dat dit onze dag was! En dat dit gister was!!! Echt hele mooie beelden. Heel fris, levend, echt, romantisch en sprookjesachtig!

  – Ralph & Benjamin

  Neem contact met mij op!