Jochem Boxem Photography

Zijn jullie opzoek naar een unieke trouwlocatie voor jullie grote dag? Denk dan aan trouwen in een zouthuisje. Hier vond namelijk een intieme bruiloft plaats die ik vast heb mogen leggen.

Intiem trouwen in een zouthuisje

Het Zouthuisje in Boekelo straalt een rustieke charme uit die perfect past bij een intieme bruiloft. De historische details en de warme, gastvrije ambiance maken deze locatie bijzonder. Het Zouthuisje biedt ruimte voor een select gezelschap, waardoor jullie omringd zijn door de mensen die het dichtst bij jullie staan. Dit zorgt voor een persoonlijke en ontspannen sfeer waarin jullie volop kunnen genieten van elke bijzondere moment.

 

 

Waar moet je rekening mee houden als jullie trouwen in het zouthuisje in Boekelo

Bij het plannen van een bruiloft in een kleinere locatie zoals het Zouthuisje, zijn er enkele zaken waar je rekening mee moet houden:

  • Gastenlijst: De beperkte ruimte betekent dat je een strikte gastenlijst moet aanhouden. Nodig alleen de mensen uit die echt belangrijk voor jullie zijn. Dit zorgt niet alleen voor een intieme sfeer, maar ook voor meer interactie tussen de gasten.
  • Decoratie: De charme van het Zouthuisje ligt in zijn eenvoud. Kies voor eenvoudige decoratie. Denk aan subtiele bloemarrangementen, sfeervolle verlichting en persoonlijke accenten.
  • Logistiek: Houd rekening met de logistiek van een kleinere locatie. Zorg ervoor dat er voldoende zitplaatsen zijn en dat de indeling van de ruimte praktisch is voor zowel de ceremonie als het diner of feest.
  • Persoonlijke Touches: Een kleinere locatie biedt de perfecte gelegenheid om persoonlijke details toe te voegen. Denk aan handgeschreven welkomstbriefjes, een fotomuur met herinneringen of een speciaal voor jullie samengesteld menu.
  1.  

Over de fotograaf

Ik ben Jochem en kom uit het prachtige Twente. Naast mijn passie voor fotografie werk ik als visual storyteller. Spontaniteit en enthousiasme vind ik super belangrijk en dit wil ik ook graag uitstralen in mijn fotografie. Mijn doel: Jullie blij en gelukkig maken met tijdloze foto’s van jullie liefde waar jullie nog jaren lang op terug kunnen kijken!

Ben je nog opzoek naar een trouwfotograaf voor jullie bruiloft? Vraag dan snel mijn brochure aan via het onderstaande formulier!

    Portretfoto Jochem

    Recente blogposts