Jochem Boxem Photography

Newborn

Happy smiles and cute tiny hands

Mijn aanpak

Een Newborn shoot is het mooiste tussen de twee en acht weken na de geboorte. Tevens maken we de foto’s bij jullie thuis. Lekker vertrouwd voor jullie en de kleine!

Jullie kleine wondertje is op de wereld gekomen! Alles is nog zo pril en jullie zitten vol met liefde. Laat deze liefde vastleggen op bijzondere moment in jullie leven. Wat je hoort altijd: “Wat worden ze toch snel groot!”

Jullie investering

All you need

pakket 1
469,00 319,-
 • 1,5 uur fotograferen
 • 40 fotos - meer foto's bij te bestellen!
 • Sneakpeak - binnen 4 dagen na de shoot!
 • Mini album -15x15cm met 20 pagina's vol door mij samengesteld!

  ter waarde van €49,00

 • Online galerij - Bekijk en deel jullie bijzondere foto's met het grootste gemak!
 • Hoge resolutie foto's - Perfect om af te drukken

A good mix

pakket 2
229,-
 • 1,5 uur fotograferen
 • 20 foto's - Meer foto's bij te bestellen!
 • Sneakpeak - binnen 4 dagen na de shoot!
 • Online galerij - Bekijk en deel jullie bijzondere foto's met het grootste gemak!
 • Hoge resolutie foto's - Perfect om af te drukken
baby met ogen open op bed

We houden het simpel

pakket 3
175
 • 1 uur fotograferen
 • 10 foto's - Meer foto's bij te bestellen!
 • Previewtime - binnen 7 dagen na de shoot!
 • Online galerij - Bekijk en deel jullie bijzondere foto's met het grootste gemak!
 • Hoge resolutie foto's - Perfect om af te drukken

Kleine wonders

Bekijk de video

Neem contact met mij op!

  F.A.Q.

  Je laat jezelf niet dagelijks fotograferen, dus ik snap dat je vast veel vragen zult hebben. Hoe kunnen we jouw boeken, hoe krijg ik mijn foto’s en een heleboel meer. Hier vind jij hopelijk het antwoord op deze vragen.

  Hoe is het om onze foto’s door jou te laten maken?
  Mijn grootste inspiratiebron zijn de mensen met wie ik werk. Ik wil dat onze fotoshoot voelt alsof we met een oude vriend afspreken. Mijn doel is om een ruimte te creëren waar jullie je helemaal vrij voelen om jezelf te zijn en waar we samen foto’s kunnen maken om jullie te helpen herinneren hoe het allemaal voelde.

  Ik beloof dat er niet zoiets bestaat als te awkward zijn! Ik bied jullie aanwijzingen en opdrachtjes om jullie aan het praten te krijgen en gewoon van het moment te laten genieten. Ik ben ook niet bang om een beetje raar te doen en te experimenteren – ik brainstorm graag met jullie over ideeën en omarm alles wat op ons pad komt.
  Wat voor producten ontvangen wij allemaal?

  Je ontvangt de foto’s die ik zorgvuldig heb geselecteerd, bewerkt en afgewerkt (Afhankelijk van het gekozen pakket). De foto’s worden op afdrukformaat gemaakt, dus je kunt de foto’s zo vaak afdrukken als je wil. Ze worden ook verkleind voor social media en e-mail. Je kunt je foto’s dus meteen delen zodra je ze hebt.

   

  Als je een album hebt besteld, werk ik met je samen om ervoor te zorgen dat het precies is zoals jij het wilt. Het kan al klaar zijn enkele weken nadat je je foto’s hebt ontvangen.

  Wat gebeurd er na de shoot?

  Na de shoot maak ik een back-up van al jullie foto’s op meerdere locaties. Binnen een paar dagen stuur ik een sneak peek galerij. In de weken daarna ga ik door alle RAW-foto’s, selecteer de beste en bewerk ze. Nadat ik klaar ben met bewerken stuur ik jullie een link naar de volledige galerij. Hieruit kunnen jullie kiezen welke foto’s jullie graag willen hebben.

  De doorlooptijd van de uiteindelijke galerij is 4-6 weken. Het zijn jullie foto’s, dus ik reken geen extra kosten voor afdrukrechten, alles is inbegrepen in je pakket.

  Hoe omschrijf jij jouw editingstijl?

  Iedere fotograaf heeft zo zijn unieke stijl. Ik houdt van tijdloze foto’s die over decennia nog modern aanvoelen. In iedere foto streef ik naar een evenwicht tussen de van nature aanwezige kleuren en een fine-art randje. Diepe donkere kleuren, maar toch evenwichtig met de lichte partijen. 

   

  Is dit zo wat duidelijker? Een fotografische stijl zit vol met nuances die van tijd tot tijd zullen verschillen. Kijk eens rustig door mijn portfolio, dan krijg je het beste beeld van mijn editstijl!

  Kunnen wij de onbewerkte foto's krijgen?

  Veel van de magie gebeurt tijdens het bewerken, daarom geef ik de RAW foto’s niet vrij. Dat gezegd hebbende, ik doe mijn best om alle belangrijkste momenten (groot en klein) van de dag op te nemen, en als ik iets gemist heb, aarzel dan niet om contact op te nemen.

  Wat als er slecht weer is voorspeld?

  We fotograferen jullie samen met de kleine binnen! Dus of het nu stormt, sneeuwt, hagelt, regent of de zon schijnt…  Het weer zit ons niet in de weg!

  Hoe kunnen wij jou boeken als fotograaf?

  Als je klaar bent om te boeken, vul dan het contactformulier in en we gaan alles regelen! Je mag mijn natuurlijk ook een appje sturen! Ik jullie graag beter kennen en wil graag weten wat je van plan bent. Ik neem binnen 24-48 uur contact met je op via e-mail of whatsapp en dan gaan we vanaf daar verder.

  Moet alle communicatie via e-mail?

  Natuurlijk niet! Om heel eerlijk te zijn, vind ik WhatsApp een stuk fijner! En iedereen die ik heb gefotografeerd ook. Mail gebruik ik alleen voor de echt zakelijke afspraken en bevestigingen. App mij gerust! Het komt niet binnen op een werktelefoon die ergens achter in de kast ligt, maar gewoon op mijn privé-telefoon. Lekker korte lijntjes dus! Je kunt mij altijd bereiken op 06 – 43479580!

  Jochem, wat zijn zo super mooi!!!! Ik blijf er maar naar kijken, ben er zó blij mee!​

  Jochem, wat zijn zo super mooi!!!! Ik blijf er maar naar kijken, ben er zó blij mee!​

  – Dian & Justin

  Wauw, Ik ben sprakeloos... Zo mooi ❤️ Ik heb er geen woorden voor!

  Wauw, Ik ben sprakeloos... Zo mooi ❤️ Ik heb er geen woorden voor!

  – Lotte

  Video

  Een telefoon vol met prachtige foto’s van jouw kleine wonder. Alle lieve lachjes, schattige gekke bekken en kleine voetjes zijn vastgelegd. Het kan toch bijna niet mooier? Met video leg jij jouw baby op een unieke wijze vast. Doordat ik al bezig ben met het maken van foto’s, is dit super makkelijk te combineren.

  1 minuut film – Perfect voor Opa & Oma, Social media en voor later

  15 – 30 minuten extra tijd – Tussen het foto’s maken neem ik ook de tijd voor de mooiste videobeelden

  Een bewegende herinnering – Gegarandeerd een “awhhhh”-reactie

  €125,-

  Bekijk de video van Mace

  Info

  1.

  Voordat we beginnen

  Je kunt mij bellen, mailen of appen om een shoot te reserveren. Het mooiste is het om de shoot tussen de twee en acht weken na de geboorte te plannen. We doen de shoot bij jullie thuis, dus dat is lekker vertrouwd voor jullie en de baby. Om jullie kleine mooi en rustig op de foto te krijgen, raad ik aan een half uur voor de shoot te voeden.

  2.

  Tijdens de shoot

  Tijdens de shoot nemen we de tijd om jullie wonder op de foto te zetten. Foto's van alleen de baby of met de andere gezinsleden. Alles komt aan bod. Ik volg het tempo van de baby. We hebben ongeveer anderhalf uur de tijd, dus er is geen reden om te haasten.

  3.

  Als we klaar zijn

  Na de shoot ga ik alle foto’s selecteren en in mijn stijl professioneel bewerken. Deze kunnen jullie daarna bewonderen in een online gallerij. Laat mij weten welke jullie foto's jullie favorieten zijn en deze komen dan jullie kant op! Je krijgt de foto's in de hoogste kwaliteit, dus je kunt ze zonder zorgen groot af laten drukken! Bekijk hier de mogelijkheden.

  Neem contact met mij op!

   Newborn baby op bed die gekriebeld wordt