Jochem Boxem Photography

Heyhoi, ik ben Jochem

Enthousiast, meedenkend & spontaan. Nee, dat zeg ik niet over mijzelf! Maar wel iedereen die jou voor is gegaan. Het is niet voor niets dat ik al bijna zes jaar lang mensen blij mag maken met het vastleggen van hun mooiste momenten!

Een klein beetje
over mij

Ik ben Jochem, 24 jaar en kom uit het prachtige Twente. Naast mijn passie voor fotografie werk ik als visual storyteller. Spontaniteit en enthousiasme vind ik super belangrijk en dit wil ik ook graag uitstralen in mijn fotografie. Mijn doel: Jullie blij en gelukkig maken met tijdloze foto’s van jullie liefde waar jullie nog jaren lang op terug kunnen kijken!

Een foto zonder emotie is voor mij maar een afbeelding. Sinds ik voor het eerst een camera heb opgepakt, heb ik hem eigenlijk niet meer losgelaten. Het heeft iets magisch vind ik. Alle emotie vastleggen in een fractie van een seconde. Die kleine spontane momenten maken de mooiste foto’s en geven mij energie.

Portretfoto Jochem

“Sometimes you will never know the value of a moment, untill it becomes a memory”

Wat klanten
over mij zeggen

Fotoshoot Kasteel Ruurlo

Zonder enige twijfel kozen wij voor Jochem

Jochem is op de eerste plaats een zeer vriendelijke, enthousiaste en meedenkende fotograaf en jongeman. Dit maakte de kennismaking bij de Oranjerie in Ruurlo direct vertrouwd. Met passie deelde hij zijn ideeën en voorgaande ervaringen. Dacht mee met onze wensen en behoeften. Zonder enig twijfel kozen wij Jochem als onze huwelijksfotograaf.

Ralph & Benjamin

Elke keer beleven we de dag weer helemaal opnieuw bij het terug kijken van de foto’s

Super fijne fotograaf voor onze trouwdag, Jochem was overal! Hij heeft zo veel emoties, momenten en liefde vast weten te leggen in de foto’s. Hij is een super goede fotograaf en heeft onze dag ontzettend goed vastgelegd en meegedacht. Elke keer beleven we de dag weer helemaal opnieuw bij het terug kijken van de foto’s 👏🏻

Thesca & Michiel

Jochem maakt echt prachtige foto's!

Jochem is echt een aanrader. Wij zijn zo ontzettend blij dat wij Jochem hebben leren kennen, en onze shoots bij hem hebben laten doen. Hij maakt echt prachtige foto’s, en zelfs van een 1 jarige met weinig geduld, dus dat zegt genoeg! Echt een topper! Wij plannen zeker meer shoots. ❤️

Dian & Justin

Jochem legt gevoel in zijn foto's en zorgt voor een ontspannen sfeer!

We hebben met Jochem een hele leuke fotoshoot gehad met geweldige foto’s als resultaat Hij legt gevoel in zijn foto’s! Een prachtige buiten locatie uitgezocht, met steeds leuke plekjes waar hij met het licht en de omgeving kon spelen. Hij zorg voor een ontspannende sfeer en neemt de tijd met de kinderen. Echt een aanrader!

Claudia

6

jaar ervaring

2022

Officieel zzp’er

100%

blij ei-gehalte

Jochem Boxem Photography is de vertaling van plezier hebben in datgene wat je doet. De plek waar ik mijn passie, creativiteit en energie in kwijt kan! Mijn doel: mensen blij en gelukkig maken met iets wat mij blij en gelukkig maakt.

Tot op de dag vandaag werk ik met net zoveel passie als dat ik begon aan het maken van foto’s. Iedereen verdient een fotograaf die het beste
uit ieder moment kan halen om zo de foto’s te maken waar je nog jarenlang naar kunt kijken!

meet the team

Jochem Boxem
Jochem Boxem Fotograaf, eigenaar, klantrelaties & koffiezetter

Owh wacht, ik ben zzp'er...