Jochem Boxem Photography

Zijn jullie opzoek naar een sprookjesachtige trouwlocatie voor jullie grote dag? Denk dan aan trouwen op kasteel Ruurlo. Hier vond namelijk de romantische bruiloft plaats van Ralph en Benjamin die ik vast heb mogen leggen.

Over Kasteel Ruurlo

Kasteel Ruurlo is een prachtige trouwlocatie met een unieke sfeer en uitstraling. Gebouwd in de 14e eeuw waardoor jullie je in een authentieke en historische setting bevinden die jullie dag er eentje maakt om nooit te vergeten. Daarnaast is het kasteel omringt door prachtige tuinen en bossen. Dit geeft de mogelijkheid om eventjes te ontsnappen aan alle drukte tijdens de receptie of om foto’s te maken.

 

Waar moet je rekening mee houden als jullie trouwen op kasteel ruurlo

Omdat ik al vaker op deze locatie heb mogen fotograferen, ken ik alle mooie plekjes, het goede licht en weet ik waar je rekening mee moet houden. Hier een kleine lijst:

  • Kasteel Ruurlo is een populaire trouwlocatie en daarom vinden er soms meerdere bruiloften op één dag plaats. Houdt hier rekening mee als jullie je receptie willen houden in de naastgelegen Oranjerie.
  • Het kasteel zelf is een historische locatie en dit brengt wat beperkingen met zich mee. Zo mag je niet overal decoratie ophangen en zijn er richtlijnen wat betreft het gebruik van bloemen en planten in de trouwzaal.
  •  

De voorbereidingen voor trouwen op Kasteel Ruurlo

De getting ready voor de bruiloft vond plaats in een authentieke mooie kamer van het kasteel. Een mooie grote open ruimte met een prachtig raam en authentieke deuren. Perfect voor mooie getting ready foto’s. Hier kleedden Ralph en Benjamin zich om voor de grote dag. Hun dag kon niet mooier en beter in thema starten dan hier!

 

De ceremonie op Kasteel Ruurlo

De ceremonie vond plaats in de prachtige zaal van kasteel Ruurlo. Een prachtige ruimte met grote ramen die uitkijken over het water en de tuinen. De ruimte is perfect voor kleine tot middelgrote ceremonies en dankzij de geheime deur aan de achterkant voorkom je dat de gasten jullie zien voordat de ceremonie begint!

Plattegrond trouwzaal kasteel Ruurlo

De receptie en high tea op Kasteel Ruurlo

De receptie vond plaats in Oranjerie Ruurlo. Dit is een prachtige locatie die in tuinen naast het kasteel ligt. Hier werd een heerlijke high tea geserveerd met een Indonesische finishing touch. De oranjerie is de perfecte locatie voor een grotere receptie met meer mensen. De mooie hoge ramen zorgen voor veel natuurlijk daglicht en het hoge plafond benadrukt de grootsheid en ruimtelijkheid.

De fotoshoot op Kasteel Ruurlo

Na de receptie hebben wij de trouwfoto’s gemaakt. Deze vond plaats voor de trappen van het kasteel. De entree is echt een prachtige locatie voor de fotoshoot als de zon zomers al wat lager staat en een mooie gloed over jullie en de stenen werpt. Dit maakte het romantisch en sprookjesachtig.

Een slideshow van de bruiloft op kasteel Ruurlo

Voor deze bruiloft heb ik een slideshow gemaakt om de foto’s op een mooie manier er steeds weer bij te kunnen pakken. Lees hier waarom een slideshow zo van meerwaarde kan zijn. Benieuwd naar de slideshow? Bekijk hem hier onder.

Video afspelen over Fotoshoot Kasteel Ruurlo

Over de fotograaf

Ik ben Jochem en kom uit het prachtige Twente. Naast mijn passie voor fotografie werk ik als visual storyteller. Spontaniteit en enthousiasme vind ik super belangrijk en dit wil ik ook graag uitstralen in mijn fotografie. Mijn doel: Jullie blij en gelukkig maken met tijdloze foto’s van jullie liefde waar jullie nog jaren lang op terug kunnen kijken!

Ben je nog opzoek naar een trouwfotograaf voor jullie bruiloft? Vraag dan snel mijn brochure aan via het onderstaande formulier!

    Portretfoto Jochem

    Recente blogposts