Jochem Boxem Photography

Ervaringen van anderen.

Jeffrey & Elise

Bruiloft

Afgelopen zaterdag is Jochem op onze bruiloft geweest als fotograaf van ons feest in de avond en hier hebben we geen seconden spijt van gehad! Jochem is een lieve, leuke en spontane jongen die zijn werk enorm serieus neemt en erg professioneel is. Enkele dagen nu na de bruiloft al een kleine preview ontvangen en wauw: ons goede gevoel bij Jochem is bevestigd! Hij ziet alles, is overal maar is tegelijkertijd ook onzichtbaar.
Niets anders dan lof voor hem!

Luuk & Mandy

Bruiloft

Afgelopen vrijdag heeft Jochem onze bruiloft gefotografeerd. Jochem doet er alles aan zodat elk moment, elke lach en elk gesprek op de foto komt. Jochem heeft zijn hart op de goede plek. Wij hadden geen andere fotograaf willen hebben. 🥰

Wij hebben gekozen voor Jochem als fotograaf op onze bruiloft en zijn heel erg tevreden!

Jochem nam in het contact voorafgaand aan de trouwerij de tijd om kennis te maken met ons en onze wensen meerdere malen door te nemen. Ook was hij bij vragen heel goed bereikbaar en liep het contact soepel en snel. Tijdens de bruiloft hebben we de aanwezig van Jochem als zeer prettig ervaren, ondanks dat hij vele mooie foto’s heeft gemaakt hebben we weinig van zijn aanwezigheid gemerkt, precies zoals wij dat graag wilden. Na afloop kregen we al heel snel een sneak preview te zien en kon het nagenieten met de foto’s beginnen. Ook de rest van de foto’s waren erg snel binnen en op ons verzoek hebben we ook nog een aantal foto’s nageleverd gekregen.

De communicatie verliep heel snel en soepel en Jochem is een fijn persoon om mee samen te werken. Ook heeft hij veel tijd in de voorbereiding gestoken zodat we op de dag zelf direct de mooiste plekjes konden opzoeken om foto’s te laten maken. Wij raden Jochem zeker aan als fotograaf. Ook bij toekomstige fotoshoots zullen wij wederom graag gebruik willen maken van zijn diensten.

Bedankt voor alles Jochem!

Marjolein en Chantal

Lisette

Familie

Jochem is erg gepassioneerd over wat die doet. Hij is gezellig tijdens de shoot en geeft goede aanwijzingen over hoe jij je zo comfortabel mogelijk voelt tijdens de shoot!

Carolien

Newborn

Fijne fotoshoot, blij met het resultaat!
Jochem is professioneel en persoonlijk. Goed contact gehad!

De Koffiekaravaan

Zakelijk

Wat een mooie foto’s! Wij krijgen echt super veel reacties op alles wat je maakt!

Jochem is op de eerste plaats een zeer vriendelijke, enthousiaste en meedenkende fotograaf en jongeman. Dit maakte de kennismaking bij de Oranjerie in Ruurlo direct vertrouwd. Met passie deelde hij zijn ideeën en voorgaande ervaringen. Dacht mee met onze wensen en behoeften. Zonder enig twijfel kozen wij Jochem als onze huwelijksfotograaf.

Jochem was tijdens onze huwelijksdag op 5 augustus 2022 vroegtijdig aanwezig op landgoed Kasteel Ruurlo. Kon op deze wijze alle passerende en bijzondere momenten met aandacht en creativiteit vastleggen. Om er zeker van te zijn dat hij voor ons belangrijke momenten zou vastleggen, stelde hij samen met ons een lijstje samen.

Jochem heeft prachtige foto's geleverd. De sfeer, emoties, de bijzondere momenten. Het is prachtig vastgelegd. De kwaliteit is ook uitmuntend. Heldere kleuren, scherp, mooie contrasten en diepte. De liefde en warmte die die dag gedeeld werd spat er vanaf. Hij was die dag overal aanwezig, maar was een 'fly on the wall'. Voor een foto boven de eettafel maakte hij extra tijd vrij de foto na te bewerken. Het resultaat is prachtig. Een compact fotoboekje kregen wij cadeau, een lieve verassing!

Met veel plezier bladeren we nog regelmatig door de foto's. Ook familie en vrienden genieten na. Zij en wij zijn door de rapportage weer helemaal terug bij deze mooie dag.

Jochem, we zijn je dankbaar voor je tijd en inzet. Bedankt voor je mooie werk. We zijn je dankbaar voor het in leven houden van de mooiste dag van ons leven. We dragen je een warm hart toe en gunnen je nog vele mooie opdrachten.

Ralph en Benjamin

Thesca & Michiel

Trouwen

Super fijne fotograaf voor onze trouwdag, Jochem was overal! Hij heeft zo veel emoties, momenten en liefde vast weten te leggen in de foto’s. Hij is een super goede fotograaf en heeft onze dag ontzettend goed vastgelegd en meegedacht. Elke keer beleven we de dag weer helemaal opnieuw bij het terug kijken van de foto’s 👏🏻

Dian

Newborn

Jochem is echt een aanrader. Wij zijn zo ontzettend blij dat wij Jochem hebben leren kennen, en onze shoots bij hem hebben laten doen. Hij maakt echt prachtige foto’s, en zelfs van een 1 jarige met weinig geduld, dus dat zegt genoeg! Echt een topper! Wij plannen zeker meer shoots. ❤️

Stijn & Lisanne

Love story

Voor ons was dit de eerste keer dat wij een foto shoot deden. Jochem stelde ons gelijk gerust en gaf goede tips voordat hij begon met foto’s maken. Hij zorgde voor een super ontspannen sfeer en liet ons ook ons eigen ideeën inbrengen.
Wij zijn super blij met de uiteindelijke resultaten! 😀

Claudia

Familie

We hebben met Jochem een hele leuke fotoshoot gehad met geweldige foto’s als resultaat Hij legt gevoel in zijn foto’s! Een prachtige buiten locatie uitgezocht, met steeds leuke plekjes waar hij met het licht en de omgeving kon spelen. Hij zorg voor een ontspannende sfeer en neemt de tijd met de kinderen. Echt een aanrader!

Mariëlle

Familie

Super leuke fotoshoot! Heel erg leuk ook met kleine kinderen. En het resultaat is prachtig! 🤩

Bart & René

Feest

Jochem deed het erg leuk en deed zijn best voor de leukste foto’s. Hij had oog voor detail, de leuke momenten en lag bijna op de grond voor sommige foto’s.

Brecht

Portret

Jochem is aardig, belangstellend en hij deed het heel leuk. Je voelt je op je gemak omdat hij ondertussen een leuk gesprekje met je voert en dat maakt zijn foto’s ook speels. Hij zoekt het goede licht op en probeert bewegingen in zijn foto’s te vangen. Kortom; Ik ben heel blij met de foto’s!​

Neem contact met mij op!