Jochem Boxem Photography

Waar ambacht, techniek en pure liefde voor het vak samenkomen. De Koffiekaravaan is al jaren een begrip in Borne en omstreken! Niet voor niets komen mensen van heinde en verre om de koffie van John & Irene te proeven. Ik kan ook niks meer zeggen dan: verse koffie met robuuste fotografie!

Op basis van de nieuwe huisstijl heb ik het concept doorvertaald naar fotografie, film en design die visueel prikkelt. 

De fotografie is gebouwd om de verschillende koffiemomenten die je hebt. Gezellig samen met elkaar, snel onderweg of een rustmoment voor jezelf. Je kunt de bonen bijna voelen als je ze ziet en wanneer mensen de koffie ziet drinken, snap je dat De Koffiekaravaan voor meer staat dan alleen koffie.

De video is ingestoken op ambacht! Het vakmanschap en de kennis die nodig is om koffie te maken.

Klant

De koffiekaravaan

Doel

De koffiekaravaan visueel in beeld brengen waarin de passie en liefde voor het koffiebranden in te zien is!

Fotografie met een stoere authentieke look & feel

Je drinkt hier niet je alledaagse kop koffie. Daarom is ingezet op de belevenis. Voor iedereen een passend verhaal. Of je nu in je eentje de krant wilt lezen of snel de trein moet halen. 

De nadruk is daarom gelegd op het laten zien van de ervaring van de koper. Of het nu gaat om het genieten van een kopje koffie of de interactie met de barista. De fotografie is daarom echt, ongefilterd & robuust wat er voor zorgt dat deze past bij de koffie die De Koffiekaravaan brandt, schenkt en verkoopt.

Meer dan alleen fotografie

Koffie drinken is een belevenis en dit heb ik doorvertaald in de headervideo voor op hun website. Waar ambacht, techniek en Twentse nuchterheid samenkomen in de passie die koffiebranden heet.

Om De Koffiekaravaan als merk beter tot zijn recht te laten komen op sociale media, heb ik verschillende eye katching hightlights gemaakt. Zo is direct duidelijk wie zij zijn, waar zij voor staan en natuurlijk: wat zij allemaal verkopen. Door in alle uitingen expertise en vakmanschap terug te laten komen, wordt De Koffiekaravaan neergezet als de partij waar koffie een begrip is.

Video afspelen