Jochem Boxem Photography

Een Twentse venture studio voor office innovations. Een hele mond vol en daarom was het tijd voor een rebranding en nieuw toegankelijk merkgevoel. En dat nieuwe merkgevoel is vastgelegd in deze portretten.

De fotografie ging verder dan alleen het vastleggen van de oprichters; het draaide om het creëren van een verbinding tussen de founders en de omgeving waarin hun innovatieve producten staan. 

Dit zorgt niet alleen voor een ontspannen sfeer, maar creëert ook een logische connectie. De plek waar ze staan is niet alleen een decor, maar zijn zorgvuldig gekozen als integraal onderdeel van de foto. Hierdoor wordt niet alleen de sfeer van elk bedrijf vastgelegd, maar geven de foto’s ook context en persoonlijkheid. Deze benadering versterkt niet alleen de geloofwaardigheid van de ventures, maar zorgt voor een toegankelijke look and feel die vertrouwen creëert.

Klant

Entweder

Doel

De founders van de verschillende ventures in beeld brengen op een moderne eigentijdse manier die past bij onze nieuwe huisstijl.

Website: www.entweder.vc

Instagram: @entweder.vc

Portretfoto's met een lifestyle look & feel!

Er is gekozen om de kleuren niet teveel te laten spreken, wat resulteert in een rustige omgeving met veel contrast. De focus ligt op de mensen en hun omgeving, waardoor de lifestyle-achtige portretten ontstaan die aansluiten op de nieuwe merkidentiteit.