Jochem Boxem Photography

Als zakelijke coach is jouw uitstraling een weerspiegeling. Maar hoe doe je dat als je net voor jezelf begint. Aan de hand van kernwoorden die mensen aan jouw geven.

Bij Jeannette ging het niet om het vastleggen van haar bedrijf, maar om het gevoel dat ze mensen geeft en zelf uitstraalt.

De persoonlijke aanpak van Jeannette is een van de pijlers van 1Kracht. Om dit te vangen, hebben we gekozen voor open portretten. Deze foto’s, genomen in een natuurlijke setting met zachte lichtinval, stralen warmte en toegankelijkheid uit. Ze laten Jeannette zien zoals ze is – empathisch en benaderbaar, wat cruciaal is voor het opbouwen van vertrouwen bij nieuwe klanten.

Focus en energie zijn essentieel voor persoonlijke ontwikkeling. Om deze aspecten visueel te communiceren, heb ik dynamische foto’s gemaakt waarin Jeannette actief in gesprek is of bezig is met coachingactiviteiten. De beweging in de beelden zorgen voor energie en betrokkenheid.

Klant

1Kracht Coaching

 

In opdracht van

ExtraSaus

Doel

Introduceer B2B-klanten visueel aan 1Kracht (dè coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling) met focus op haar kernwaarden (persoonlijk, gefocust, kwetsbaar, energiek & positief) zodat merkvertrouwen ontstaat.

Website: 1krachtcoaching.nl

Instagram: @entweder.vc

 

persoonlijk, gefocust, kwetsbaar, energiek & positief

Werken vanuit kernwaarden is een mooie manier om een start te maken met bedrijfsfotografie. Je stapt af van platonische werkgerelateerde fotografie en bekijkt de beelden vanuit een overkoepelend perspectief.