Jochem Boxem Photography

Stel je voor: Je ziet de mail binnenkomen met de melding krijgt dat jullie slideshow (diavoorstelling) klaar staat om te bekijken. Je gaat er samen lekker voor zitten, schenkt een wijntje, biertje of frisje in, kruipt lekker onder de deken, drukt op play en ziet voor het eerst jullie ongelofelijke trouwfoto’s. Stel je nu voor dat je elk moment opnieuw beleeft en elke emotie van je trouwdag opnieuw voelt.

Slideshows zijn zo’n speciale manier om jullie bruiloft te laten zien; ik vind het geweldig om alle elementen van jullie verhaal samen te brengen. Ze belichten het unieke verhaal van jullie dag, momenten waarvan jullie niet eens wisten dat ze vastgelegd waren en beelden van jullie favoriete mensen. Jullie trouwfoto’s worden op prachtige muziek gezet, die ik zelf uitkies, om jullie dag met al zijn emotie en schoonheid weer te geven.

Daarnaast zijn slideshows de perfecte manier om jullie dag te delen met de mensen die er niet bij konden zijn. Bijvoorbeeld via een link naar de mensen die niet in de buurt wonen of op jullie telefoon of televisie om mensen de belangrijkste momenten te laten zien. Maar natuurlijk is de slideshow ook gewoon een mooie manier om samen terug te blijven kijken op jullie meest bijzondere en mooie dag!

Bekijk deze Bruiloft op Kasteel Ruurlo!

Video afspelen

Recente blogposts