Jochem Boxem Photography

Na twee jaar bezig te zijn geweest met het opbouwen van Jochem Boxem Photography werd het tijd voor een nieuwe stap! En die vond ik zelf nog best wel spannend. Na lang wikken en wegen, kon ik het niet langer uitstellen, en nee ik wil het niet brengen als een bevalling… en dat was het gelukkig ook niet 😉

Maar het is eindelijk zo ver: Jochem Boxem Photography is per 2 april ingeschreven als officieel bedrijf! Ja, ik weet het… 2 april klinkt als een gekke datum om te beginnen. Een normaal mens begint toch op de eerste van de maand?!? Nou, dat was ik ook van plan, totdat ik bedacht welke dag het dan is! Dan zou niemand mij meer serieus nemen 😉

Vanaf vandaag ben ik dan ook echt ondernemer! En ik kan niet wachten om te zien wat de toekomst mij gaat brengen. Ondernemer ben je niet omdat je stil wilt zitten en gelukkig was dit voor mij altijd al verrekte lastig. Door deze stap kan ik hopelijk nog meer mensen blij en gelukkig maken met prachtige foto’s van hunzelf. Foto’s om te laten zien hoe lief, knap, mooi, uniek of grappig jullie zijn. Dat is waar ik het voor doe en wat ik altijd zal blijven doen!

Recente blogposts