Jochem Boxem Photography

Mijn visie

Fotografie gaat niet om de grote geregisseerde momenten. Het zijn de kleine momenten die verdwijnen in de tijd, maar die jullie het liefste nog lang bij jullie dragen. Het zijn de momenten die laten zien wie jullie zijn en hoeveel jullie van elkaar houden.

Jij vertelt jouw verhaal. Ik fotografeer niet wat je doet, maar wat je voelt.

Jullie liefde is uniek, het heeft een verhaal en spreekt voor zich. Het komt naar voren in hoe jullie naar elkaar kijken, elkaar aanraken en hoe je partner reageert als jij alweer een flauwe grap maakt. Het komt naar voren in paden die jullie in willen slaan en de herinneringen die hieruit voortkomen. Er bestaat geen pose dit kan doen opbloeien en er is geen shortcut om dit vast te leggen.. Het is het proces van vertrouwen, van liefde en van het op je gemak zijn met elkaar, en met mij.

Bij krijg je geen gekke poses, geen ‘lachennn’ met zo’n cheesy smile of ongemakkelijke stiltes. Je gaat plezier maken, genieten van elkaar en echt met elkaar zijn. Want dat laat jullie liefde zien. Dat gevoel zal ik vastleggen.

Mijn missie

Jullie blij en gelukkig maken met tijdloze foto’s van jullie liefde waar jullie nog jaren lang op terug kunnen kijken!

Dit klinkt als een bijzondere missie, maar in the end vind ik het het belangrijkste dat jullie een geweldige dag hebben gehad met prachtige herinneringen. Tijdloos en precies zoals jullie zijn. Daar hoort een lach en een traan soms bij! Ik ben diegene die net zo hard mee lacht en misschien wel een traantje mee pinkt op een emotioneel moment.

Precies hierom neem ik maar een beperkt aantal bruiloften en shoots aan per jaar. Op deze manier heb ik de tijd en energie om 125% van mijn liefde, tijd en aandacht aan iedere klant te geven.

 

Wat kenmerkt mij

Laagdrempelig
Communicatie is de basis, het aller- allerbelangrijkste, dus laten we die dan ook niet moeilijker maken dan het is. Ik hoop dat het voelt alsof je een goede vriend snel een appje stuurt in plaats van dat je onwijs lange emails gaat sturen met moeilijke officiële woorden. Moeilijke woorden ga je van mij ook niet krijgen hoor. Lange aapjes wel, want omg ik ben echt te enthousiast als ik jullie alvast een preview van jullie foto’s kan sturen!

Ik hecht veel waarde aan eenvoud en laagdrempeligheid en dat betekent: geen onzin, geen vage woorden – gewoon een leuke, makkelijke ervaring die resulteert in een verzameling herinneringen waar je voor altijd trots op zult zijn.
Aandacht

Alles begint met aandacht. Aandacht voor mijn omgeving, voor de foto’s die ik maak en vooral voor mijn klanten. Maar ook aandacht voor jullie als persoon, de voorbereidingen naar jullie grote dag en tijdens jullie dag zelf!


Aandacht zit ook in de persoonlijke klik. De mooiste foto’s maken we samen en daarom maak ik graag van tevoren altijd even kennis. Dat kan via FaceTime, videobellen via Whatsapp of in het echt!

 

Het belangrijkste om te onthouden is dat ik het belangrijk vind om een ongelooflijke ervaring te bieden aan al mijn klanten. Daarom zet ik me 110% in vanaf de dag dat jullie contact met me opnemen tot en met de overhandiging van jullie foto’s.

Flexibiliteit

Ik hou van planningen (ik kan zelf niet zonder) maar niemand weet hoe het daadwerkelijk zal gaan lopen. Ik beweeg graag met jullie mee, want de schoonheid zit in het onverwachtse. En laat dat nou precies zijn wat de meest waardevolle foto’s oplevert!

Jezelf kunnen zijn is de basis, want liefde is voor iedereen!

Jij bent belangrijk en jullie liefde is bijzonder. Iedereen verdient foto’s waar ze van denken: ‘Damn we look cute together!’. Foto’s die je in je kracht zetten en die jullie liefde laat zien. 

“Wij zochten een fotograaf waarbij wij ons volledig onszelf konden voelen. Waarbij wij ons niet ongemakkelijk voor de camera voelen!”

Heyhoi, ik ben Jochem!

Ik ben Jochem, 24 jaar en kom uit het prachtige Twente. Naast mijn passie voor fotografie werk ik als visual storyteller. Spontaniteit en enthousiasme vind ik super belangrijk en dit wil ik ook graag uitstralen in mijn fotografie.

Portretfoto Jochem