Jochem Boxem Photography

Mijn trouwfotografie werkwijze

Niemand houdt van ongewenste verrassingen. Ik ben geen geautomatiseerd bedrijf waarin alle berichtjes een standaard automatische reactie krijgen. Dit doe ik allemaal met liefde zelf en handmatig. Zo blijft ons contact persoonlijk. Daarom licht ik graag mijn werkwijze toe, zodat jullie precies weten wat je wanneer kunt verwachten!

Eerste contact

Wat leuk dat je mij een berichtje stuurt! Ik beantwoord deze meestal binnen 3 dagen! Snel antwoord nodig? Stuur mij dan een appje.

Kennismaken

Ik hoor graag alles over jullie, wie jullie zijn, jullie plannen voor jullie bruiloft en wat jullie graag willen! Dit kan fysiek, maar ook door te videobellen.

Binnen 5 werkdagen na onze kennismaking

Offerte

Mijn pakketten vormen de basis, maar naar aanleiding van onze kennismaking maak ik graag een pakket die precies aansluit op de wensen voor jullie bruiloft!

It's official

Is de offerte akkoord? Woohooo! Jullie datum staat vast, dik omcirkeld en met uitroeptekens in mijn agenda.

While you wait

Nu is het wachten totdat ik jullie mag fotograferen. In de tussentijd stuur ik jullie regelmatig tips & inspiratie. Daarnaast kunnen jullie mij altijd appen of bellen als jullie vragen hebben!

6 maanden voor jullie bruiloft

Nog een half jaar!

We doen een snelle check-in om te zien hoe alles verloopt.

3 maanden voor jullie bruiloft

Almost there

We hebben contact over de algemene doorloop van jullie dag en geef jullie wat tips over hoe alles zo perfect mogelijk verloopt!

1 maand voor jullie bruiloft

Before your big day!

We zetten de puntjes op de i en bevestigen dat alle plannen voor de trouwdag.

Jullie grote dag

Tijd om jullie liefde en magie vast te leggen.

Binnen 2 werkdagen na de shoot

Sneaks

Jullie ontvangen alvast een kleine glimps van de foto's die wij hebben gemaakt!

Binnen 8 weken

Jullie galerij

Ik ga druk bezig met het uitzoeken en bewerken van jullie foto's! Deze ontvangen jullie in een prachtige online galerij! Ik stuur tevens meer informatie op over albums, zodat jullie deze ook door kunnen kijken!

2 werkdagen na bevestiging van jullie keuze

Facturering

Samen met de galerij stuur ik jullie de factuur van de bruiloft.

Mailtime

Wanneer de factuur betaald is, komen de foto's en eventueel andere producten jullie kant op. De foto's worden via WeTransfer binnen 2 werkdagen verstuurd. Het kan zijn dat je op fysieke producten, bijvoorbeeld een album, langer moet wachten in verband met ontwikkel- en levertijd.

Jullie trouwalbum

Als jullie interesse hebben in een trouwalbum, dan ga ik nadat jullie de foto's hebben, druk bezig met het ontwerpen hiervan! In het proces neem ik jullie mee, zodat hij precies wordt zoals jullie hem voor ogen hebben. Maar hier krijgen jullie snel meer informatie over.