Jochem Boxem Photography

Mijn werkwijze

Niemand houdt van ongewenste verrassingen. Ik ben geen geautomatiseerd bedrijf waarin alle berichtjes een standaard automatische reactie krijgen. Dit doe ik allemaal met liefde zelf en handmatig. Zo blijft ons contact persoonlijk. Daarom licht ik graag mijn werkwijze toe, zodat jullie precies weten wat je wanneer kunt verwachten!

Eerste contact

Wat leuk dat je mij een berichtje stuurt! Ik beantwoord deze meestal binnen 3 dagen! Snel antwoord nodig? Stuur mij dan een appje.

Kennismaken

Ik hoor graag alles over jullie, wie jullie zijn en wat jullie graag willen! Dit kan fysiek, maar ook door te videobellen.

Binnen 5 werkdagen na onze kennismaking

Offerte

Mijn pakketten vormen de basis, maar naar aanleiding van onze kennismaking maak ik graag een pakket die precies aansluit op jullie wensen.

It's official

Is de offerte akkoord? Woohooo! Dan plannen we een shoot in (als we uit enthousiasme nog geen datum geprikt hadden tijdens de kennismaking).

While you wait

Nu is het wachten totdat ik jullie mag fotograferen. In de tussentijd stuur ik jullie regelmatig tips & inspiratie. Daarnaast kunnen jullie mij altijd appen of bellen als jullie vragen hebben!

Let's shoot!

Tijd om jullie liefde en magie vast te leggen

Binnen 2 werkdagen na de shoot

Sneaks

Jullie ontvangen alvast een kleine glimps van de foto's die wij hebben gemaakt!

Binnen 4 weken

Jullie galerij

Ik ga druk bezig met het uitzoeken en bewerken van jullie foto's! Deze ontvangen jullie in een prachtige galerij waaruit jullie kunnen kiezen! Ik stuur tevens meer informatie op over albums, zodat jullie deze ook door kunnen kijken!

7 dagen na ontvangst

Tijd om te kiezen

Jullie hebben je galerij! Nu is het tijd om te kiezen welke foto's jullie hebben. Hier hangt geen tijd aan, maar over het algemeen heb je hier een week voor!

2 werkdagen na bevestiging van jullie keuze

Facturering

Keuze gemaakt? Stuur mij dan een berichtje dat jullie klaar zijn. Dan maak ik de factuur voor jullie binnen 2 werkdagen op!

Mailtime

Wanneer de factuur betaald is, komen de foto's en eventueel andere producten jullie kant op. De foto's worden via WeTransfer binnen 2 werkdagen verstuurd. Het kan zijn dat je op fysieke producten, bijvoorbeeld een album, langer moet wachten in verband met ontwikkel- en levertijd.